На Коледа нито едно семейство не трябва да остава без вечеря.

...
На Коледа нито едно семейство не трябва да остава без вечеря.
Коментари Харесай

Събират хранителни продукти за хора в нужда в пловдивски хипермаркети

На Коледа нито едно семейство не би трябвало да остава без вечеря. Благородната самодейност е на Ротаракт клубовете в Пловдив – Пловдив, Пълдин и Филипопол, които за поредна година провеждат акцията " Купи и подари ". Младите пловдивчани взаимно с поддръжката на магазини Kaufland имат за цел да създадат коледните празници на възрастни фамилии от пловдивска област по-светли и по-добри.

Кампанията ще се организира на 7 и 8 декември 2018 година в:

Kaufland - кв. " Христо Смирненски " – бул. " Пещерско шосе “ 36

Kaufland - кв. " Тракия " - бул. " Освобождение “ 47

Kaufland - кв. " Кючук Париж " - бул. " Македония “ № 97

От 17.30 до 21.00 часа на 7 декември 2018г.

От 10.00 до 18.00 часа на 8 декември 2018г.

Всеки, който пожелае, може да се включи, като закупи хранителен дългогодишен артикул от първа нужда и го остави на особено пригодените за случая места в следкасовата зона на магазините Kaufland, където ще се организира акцията. На входа на магазините по време на акцията ще има представители на уредниците в изброените нагоре часове, които при потребност ще оказват помощ на искащите да се включат да напазаруват нужните артикули.        

Няма съответно количество или стойност на храните, които могат да се дарят. Препоръчително е те да бъдат с дълъг период на валидност като:

Ориз

Боб, леща

Макарони, юфка

Консерви месо

Консервирани храни

Захар, олио

Лютеница, пастет

Натурални сокове 

Кроасани, шоколад и сладки артикули

Събраните артикули ще бъдат разпределени в пакети и ще бъдат дарени на обществено слаби фамилии от пловдивските села. Това ще се случи още на 10 декември неделя. Да подарим освен подарък, само че и вяра, топлота и усмивки на нуждаещите се, зоват уредниците.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР